welsh 

kapat
  1. galler'de konuşulan bir dil. ing. sözünü tutmamak, vaat ettiği işten caymak, orcunu ödememek, dolandirmak.
    ing. welsh on one: atlatmak.
    (ColdMa3L, 25.01.2007 03:08)
  2. (bkz: irvine welsh)
    (crying clown, 25.01.2007 03:09)
  3. dilimiz karşılığı galce dir. gallerde insanların ingilizceye rağmen kullanmaya devam ettikleri dil.hatta bu dilde yayın yapan radyolar bile mevcuttur gallerde.
    (leblebi tozunun hastasiydim, 28.06.2007 09:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» park and ride » zeytinburnu » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » abdullah ozer » sukunet » tecavuz insanlik disidir » astronomy » damsiz olarak mekana girme teknikleri » ohg smoke » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » inquiry » james joyce » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » alfie » intel core2 quad q9300 » football manager da mahalle arkadasina rastlamak » pendik lisesi » yurtdisinda yasamak » igrenc basliklar » turkiyede tarimsal cokus » satan is endless satan is timeless » gulyuzunde goreli » violet hill » turbanli voleybolcu » mufit can sacinti » lerzan mutlu » belgariath » iron man » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa