wells 

kapat
  1. ingiltere'nin şehirlerinden birisidir.
    #538350 (6.4.r.1.$.h, 14.08.2006 15:05)
  2. (bkz: bonzi wells)
    #3218592 (shaqmarion, 01.04.2008 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

wells başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wells ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wells nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metamorphosis » polemik yok mu yahu » dingil » lamba » sec bakalim » sehitlerin naaslarinin curumemesi » izmiri izmir yapan ozellikler » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » volkswagen scirocco » cocuklarin aglarken vites artirmasi » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » herkes mi sevgilisinden ayrildi » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kyle s mom is a bitch » koprofili » diazem » cizmedin ki kesesin » evinde sadece radyo olan insan » 314 » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » elmali » post travmatik stres bozuklugu » kadir misiroglu » herkes kendinde olmayani ister » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » ciplaklar kampi uyari levhalari » moravia » bu sevda bitmez