wellcome 

kapat
  1. welcome'nin yanlış yazılmış hâli.
    #319804 (can, 05.06.2006 20:11 ~ 20:12)
  2. türkçesi "hoşşgeldin" dir.
    #2059382 (batuhanyedek, 02.08.2007 23:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wellcome başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wellcome ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wellcome nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wellcome. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yolda yururken zenci gormek » punto » turkiye is kurumu » citen » changeling » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » rs ne la » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » fenerliyim ama tedavi goruyorum » ahmet kanneci » ali bati » erkeklerin kadinlardan daha zeki olmasi » chp nin komur dagitmaya baslamasi » kriz miriz bahane gider kismak sahane » personel servisinde uyuyan adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cibil » inam » hasmet babaoglu » hatalariyla sevmek » okuma yitimi » ruyada kosamamak » kelimelerin efendisiyim » olanca » vaudeville for vendetta » toni kroos » calisilmamasi gereken sinavlar » olenle olunmez » subcomandante marcos » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » turkcell super lig 2008 2009 sezonu