welcome to black mesa 

kapat
  1. half life opposing force un 2. bölümü. black mesa önündeki bilinçsiz bedenimiz bir scientist tarafından üsse taşınır. adrian kendisinden gerekli uyarıları aldıktan sonra ayağa kalkar ve tesisten kaçmak için extraxtion point* e doğru yola koyulur.
    #3701518 (notrinova, 22.07.2008 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

welcome to black mesa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. welcome to black mesa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu welcome to black mesa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» intern » anton szandor lavey » verbijerasyon » yuksek sakatat » jitem » nymburk » ilce semt takimi tutanlar » etkilenme sanrilari » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » ibanez grg 170 dx » archie thompson » ahmed yasin » salo o le 120 giornate di sodoma » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pamukkale universitesi » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » yaran msn diyaloglari » home theater » pkk nin lider kadrosu » desmodus rotundus » baslik entry ve nick uyumu » borsa dusunce uzulen yurdum insani » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » ats2 » osasuna » metris » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » vecit » sabri sarioglu