welcome back comrade 

kapat
  1. an itibariyle red alert 3 ün ana sayfasına girdiğinizde sizi karşılayan cümle. ra cılar için çok şey ifade eder.

http://www.ea.com/redalert/
    #3574137 (notrinova, 23.06.2008 17:16)
  2. heyecanlandıran söz. red alert susuzluğumuzun giderilmesini beklemekteyiz.
    #3703088 (vanti lator, 22.07.2008 17:14)
  3. götümüzün kalkmasına sebebiyet veren söz. bunu duyar duymaz don atlet üzerine upuzun paltomu geçirip bilgisayar başında kendimden emin şekilde "for mada raşa"(for mother russia) diyerek red alert 3 kısayoluna 5er 6şar tıklamama sebebiyet vermiştir. akabinde peder gelip " o ne lan hasan mezarcı gibi geziyorsun ortalarda!" diyerek beni mort etmesi de cabası.
    #3703113 (azarath, 22.07.2008 17:22)
  4. nostaljileri tavan yaptıran cümledir. ilk kez red alert 2'yi kurmanın verdiği heyecanı yaşatmıştır bünyede.
    #3703131 (kaleci sacli adam, 22.07.2008 17:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

welcome back comrade başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. welcome back comrade ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu welcome back comrade nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about welcome back comrade. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ali ayse yi seviyor » ozgur soylu » dost sen mi geldin » 0532 » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » bir faktor olarak sans » karagucu » komunizm » obama nin atalari turk asilli » kulkedisi » garabet » totiman » nedeni anlasilmayan uc sey » ali bati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » donersen » vaudeville for vendetta » become a legend » melis birkan » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » winnie the pooh » entry ye cevap niteliginde entry girmek » kendi kendine konusmak » ustad » changeling » turk futbolunun dunyadaki yeri » karmancorman » galatasaray in ezeli rakibi » chaotic good » a la folie pas du tout