weisses fleisch 

kapat
  1. rammstein'in en gaz şarkılarından birisi. live aus berlin performansı kesinlikle izlenmeli, sözleri bir kıza tecavüz eden birisini anlatsa da, harika! başarılı müzik, başarılı sözler.

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=NfDX-1CTdbw +
    --spoiler--
    #2133253 (mikserde yuzen balik, 14.08.2007 20:45)
  2. rammstein'in en hayvani sarkilarindan biri olup tecavuz eden birinin agzindan yazilmistir, turkce'de beyaz et anlamina gelmektedir.
    #3818999 (der meister, 14.08.2008 20:15 ~ 20:16)
  3. bünyede tecavüz etme isteği uyandıran şarkı. telekom engelleyebilecek olsa bırakmazdı. till "schwarzes blut und dein weisses fleisch" derken ben tırsıyorum burda, bakıyorum arkama kimse var mı diye, o derece.

almancasını sktir edin, ingilizce sözleri,

You, in the schoolyard
    I am ready to kill
    and no one here knows
    of my loneliness

Red welts on white skin
    I hurt you
    and you cry loudly

Now you are scared and I am ready
    my black blood soils your dress

Your white flesh excites me so
    I am just a gigolo
    your white flesh enlightens me

My black blood and your white flesh
    I will always become hornier from your screams
    the cold sweat on your white forehead
    hails into my sick brain

I am just a gigolo
    my father was exactly like me

Now you are scared and I am ready
    my sick existence cries for redemption
    your white flesh becomes my scaffold*
    in my heaven there is no god

I am just a gigolo
    my father was exactly like me
    your white flesh excites me so
    I am just a sad gigolo
    #4050160 (der meister, 05.10.2008 20:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

weisses fleisch başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. weisses fleisch ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu weisses fleisch nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about weisses fleisch. Copyright of the articles are belong to their authors.

» no tusu » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » umay » teno » orospu cocugu » forum mu anket mi sozluk mu sorunsali » minel » kurt cobain in kullerinin calinmasi » kan sporu » sevgili de olsa insan hayvandir » on ikinci cumhurbaskani » surucu kursu » kobrullah » gul sarabi » bebeklesmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » the curious case of benjamin button » cingene pilici » solmak » trabzon arena » alev » mete han » dokundugun her seyin altin olmasi » merve yi tavla » sonya scarlet » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » football manager 2009 » kadinlarin haz noktalari » vedad ibisevic » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak