weider mega forte 

kapat
  1. sporcu beslenme ürünüdür.

http://www.gym-center.com/urunler.html

*
    #659299 (gayrimüslüm gürseks, 23.09.2006 13:42)
  2. sıvı formda bir amino asit kombinasyonudur. 6000 mg gibi yüksek arginine ve ornithine değeri antreman öncesinde içilmesi hâlinde kan damarlarını açarak kaslara creatin ve glutamin gibi yüklemelerin ulaşmasını sağlar, kombinedeki diğer ürünlerden alınan verimi arttırır. yatmadan önce içilirse hipofizi uyarır ve growth hormon salgısını arttırır.

çok iğrenç bir tadı vardır, ben kullandığım dönemde pumping etkisini ve gelişmedeki hızı çok net bir şekilde yaşadım.
    #659338 (roy mustang, 23.09.2006 13:56 ~ 13:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

weider mega forte başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. weider mega forte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu weider mega forte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about weider mega forte. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tve » makinizm » 18 kasim 2008 » bilkent sarisi » sozlukteki kurt dusmanligi » erekte olmak icin yer arayan erkek » fizikhakkinda com » ajansspor com » mikrofon sungeri » mete tuncay » hastayken burundan gelen islik sesi » fenerbahce sukru saracoglu stadi » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » bir fuck buddy im bile yok » uskup yoresi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pantolon kenarina anahtar asan sahis » ordinary day » issiz adada issiz kalmak » pati cekmek » hazir corba » crzytarantla » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » gulse birsel » sevilay yukselir » sozlukte populer olma kaygisi » robinson crusoe ve cuma » smothered mate » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » testosteron » fok katliami