wegander 

kapat
  1. yeni bir yazar. *
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.11.2007 13:44)

© 2008 - uludağ sözlük

wegander başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pusi » hz muhammed in turk dusmanligi » besiktas in transfer politikasini elestirmek » bebegi havaya atip tutamamak » tiroit bezi » pierced genitalia » uludag gazoz » vah vah » deniz baykal ile desti izdivac » baslik entry ve nick uyumu » yasama ugrasi » henry de montherland » turkiye de 40 bin rus gelin var » sopho khalvashi » ask icin olume gitmek » kliplerdeki sacmaliklar » sony playstation 3 » dorduzlere verilebilecek isimler » zedx » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » hyperthreading » take out that 88 » kulotlu corap » dunun dikkat ceken entryleri » kosla » eski sevgiliyi gormek » amme hukuku ve devlet nazariyeleri » ben capkin bir kizim » srebrenica katliami » felsefe aciginin sozluklerle kapatilma cabasi » mark rothko » kanser » egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir » zapta karsi tekefful » hakan kadir balta » babanin izledigi programi sevdirme cabasi » mayis sikintisi » by pass » youtube » mehmet erenler » pirsos » al hediyeni ver seref madalyami » sahneye dansoz ciktiginda gozunu kaciran konuk » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » lebron james » kurege asilmak » paladinden kacan skirmish » life style psychedelic » sevisme bitirici diyaloglar » abbas aga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa