wegander den geliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wegander
  2. geliyor geliyor ekonomik kriz geliyor
  3. geliyor geliyor gidi gidi oyunu
  4. yaz geliyor
  5. zor geliyor
  6. ocu geliyor
  7. kis geliyor
  8. aga geliyor
  9. geliyor
  10. geliyor geliyor kar geliyor

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wegander den geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wegander den geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wegander den geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wegander den geliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk futbol tarihini yakan sozler » tahta kola kasalari » sengul hamami » sisirdim abdominalleri » son oylanan entryleri alt alta okumak » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » the edge of love » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » bicim boyacisi » aile iletisim merkezi » ruyada kosamamak » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » moli » hayretsin » ohannesburgerler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trollere duyulan yapmacik nefret » a crimson cosmos » leica » panta rei » ayrilik kolay mi » serra mall » mucahit baykal » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » gercek takim taraftarlari » tracy chapman » gelenege isyan da gelenekseldir » guy pearce » erkekler marstan kadinlar venusten » aq » cemaat evi