weewar 

kapat
  1. browserınız aracılığıyla oynayabileceğiniz turn based strateji oyunu. üsleriniz, askerleriniz, zırhlı araçlarınız var ve haritada birbirinize karşı üstünlük sağlamaya çalışıyorsunuz. şimdilik davetiye ile üye aldıklarını belirtmekte fayda var. *
    http://www.weewar.com
    #2100688 (philemon, 09.08.2007 17:58 ~ 18:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

weewar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. weewar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu weewar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about weewar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abaza » kul ve kil » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » deniz yilmaz » her gun odev yaptirmaya gelen komsu kizi » sozluk yazarlarinin itiraflari » yade » bayhan gurhan » seovi » hastasi olunan seyler » turkiye nin en komik kadini » seni tanidigim icin cok sansliyim » reflation » pokelere gelesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » mardin » can bedenden cikmayinca » karl malone » kv » mainz » diversification » chopper » kurt kizlari » osmanli atasozleri » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » ozledim » eurovisin a ilahi ile katilmak » tayyibim sagolsun » masturi