wecanfootball com 

kapat
  1. yeni bir i can football sitesi. şu an yapım aşamasında, son düzenlemeleri yapılıyormuş.
    aha işte bu da linki: http://www.wecanfootball.com
    kimin başının altından çıktı derseniz (bkz: jansoldier)
    #3707480 (vanti lator, 23.07.2008 14:29)

© 2008 - uludağ sözlük

wecanfootball com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wecanfootball com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wecanfootball com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » kars » edirne » galatasaray dan nefret etme sebepleri » bana fenerbahce mi geri verin » fikri sonmez » msn de aglamak » yuz 1981 » suat atesdagli » gece » zall dan beklenenler » avrasyali olmak » rusya borsasi » ttnet » ibrahim tatlises » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asiret dugunleri » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » genc fenerbahceliler » isvecli sirin » bir populer kultur magdurunun ruyalari » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » he imbayi ye imbo » genc sabri saci » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » haydar dumen e sorulan yaran sorular » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » elveda rumeli » cep telefonunu duvara firlatmak » corum » yaran yildizlar