webcame cam diyen insan 

kapat
  1. zaten kısaltılarak bulunmuş olan webcam* sözcüğünü iyice kısaltan insandir. bunun bi üst kademesini söylemek bile istemiyorum.
    #3173002 (ohg smoke, 21.03.2008 20:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

webcame cam diyen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcame cam diyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcame cam diyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about webcame cam diyen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sorunlari seviserek cozmek » hikmet » tas ustu » ergenekonyalovankara » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » ahmet kanneci » gonulcelen » ayrilik kolay mi » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » sengul hamami » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » soverek ayrilanlar » dunya atmosferindeki gergin dalga » de la mancha » yaran videolar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa nin islamci marketleri » hepimiz goril gibi killiyiz » avignon tiyatro festivali » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » become a legend » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » poisonx » rap dinleyen kizi seviserek metalci yapmak » pasa selim » dunyanin en guzel kadini » eksik okul » erotik hikayeler » can kurtaran » love is wicked