webcamdan kahve fali bakan uuser 

kapat
  1. hadiii nin ılkı beles,sonrası gelen talepler karsısında belırlenecek bır ucret karsılıgında yapmaya calıstıgı eylemdır.
    #471663 (no promise, 28.07.2006 20:00 ~ 20:03)
  2. interaktif multimedia olayına kendını fazla kaptırmıs uuser dır.
    #471677 (broadcastonwax, 28.07.2006 20:04)
  3. arkadaş ortamlarında geyiğine fal bakan benim, bu falların teker teker çıkması sonucu ortamın falcısı olmam. sonrasında gece yarısı fal krizi gelmiş bir arkadaşıma yaptığım olay. eğlenceli oluyor ama *
    #471682 (arude50, 28.07.2006 20:05)
  4. direk benimdir.
    no promise'in fal sorması üzerine "webcam'den bakmak üzere" anla$tık.* fiyat konusunu ikinci plana attık ama unutmayalım yani *
    #471683 (hadiii, 28.07.2006 20:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

webcamdan kahve fali bakan uuser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcamdan kahve fali bakan uuser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcamdan kahve fali bakan uuser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about webcamdan kahve fali bakan uuser. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir an icin kimsenin entry girmemesi » orospu cocugu » enel hakk » beyin yikamak » bir dokun bin oh isit » ajansspor com » iyimserlerin aptal sanilmasi » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » chp nin komur dagitmaya baslamasi » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » amsterdam » diversification » bana niye selam vermedin diyen insan » introduce a little anarchy » braille » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kac kisiyiz biz » bim in insanliga kazandirdiklari » alternatif sirt yazilari » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » kac kisiyiz lan biz » gasyan » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » domine etmek » dokundugun her seyin altin olmasi » yaran okuyucu yorumlari » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » turban serbestisinden sonra okuma fisleri » sefai » universitede fotokopi ceken eleman » sokakta dondurma yalayan afet