webcamdan gorulur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. webcamdan kahve fali bakan uuser
  2. ha buradan gorulur
  3. elle tutulur gozle gorulur

© 2008 - uludağ sözlük

webcamdan gorulur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcamdan gorulur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcamdan gorulur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wordpress » pos makinasi » axxo » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » nezle otu » ibrahim kas » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » izmir » psychosexual development » ekim 2008 ankara ulasim zammi » asteni » toplu emo katliami » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » serdar ortac tarzi dans » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tenacious d » turbanli » beni al » keten » anton putsilo » tuncer oz » windows live messenger » grand theft auto iv » duygudurum » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » neyzen tevfik » 3mo amjha » yallah mahmut