webcam 

/ 2
kapat
  1. Uzun yıllar görmediğiniz arkadaşınızı veya ailenizi internet ortamında görmenizi sağlayan ve görüşme şansınız olmadığında özlem gidermenizi yarayacak ufak bir kamera.
    #2524554 (jamish efendy, 27.10.2007 17:51)
  2. bazen kötü olaylara sebebiyet veren alettir. kadın webcamla msnden yakın bir kız arkadaşıyla konuşur, kocası duştadır, evde başka kimse yoktur. koca duştan çıkar ve çıplak bir şekilde 'hayatım bornozumu gördünmü' diye odaya dalar... mazallah dünyanın binbir türlü hali var.
    #2906216 (dusunmuyorumoyleysemalim, 28.01.2008 02:09)
  3. farklı şehirlerdeki aşıklar için, ailesinden ayrı olanlar için, ne biliyim libyadaki amcasını, zairedeki halasını özleyipte bi göreyim diyenler için bulunmaz bir nimetken, günümüz abazan gençleri seviyeli muhabbetleri için kullanmaktadır bu aleti, yazıktır günahtır, bi de o alete sorulmalıdır sizin seviyeli muhabbetinizin objesi olmak istemekte midir, ah şu webcamların dili olsada konuşsa...
    #3205214 (carant, 29.03.2008 13:11)
  4. görüntülü görüşme için tasarlanan fakat görüntülü sevişme aracına dönüşen icat.
    #3708441 (nestra, 23.07.2008 17:13)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

webcam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. webcam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukten hamile kalmak » hic sorma nurettin bir ben bilirim bir de allah » vj bulent » dmc » raki severlerin diger ickilerden pek haz almamasi » aklima gelmiyor » sevismek icin bahane aramak » yasayan bir efsane olarak cift penisli adam » muslum gurses e baba diyen insan » entryde ben dahil sacmaligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games