webcam var mi webcam 

kapat
  1. msn yazışma ortamında belkide en çok sorulmuş soru cümlesi
    #112394 (armi, 13.03.2006 02:19)
  2. msn de abazan soru cümlesidir
    #112466 (ta kendisi, 13.03.2006 04:39)
  3. 'webcam' kelimesinin sonda tekrarlanmasiyla internet abazani boyutuna gecen soru cümlesi.
    #112469 (aftermath, 13.03.2006 04:44)
  4. kadınların da erkeklere sorabileceği soru
    (bkz: yaşadım ordan biliyorum)
    #113268 (narsil, 13.03.2006 20:48)
  5. webcam satabilme ihtimali olan bir dükkana giren webcam alıcısının sorusudur.*
    #240416 (aby, 13.05.2006 18:47)
  6. iki de bir "cam"ı aç deyip durma dışarısı soğuk üşütürüm hasta olurum sonra dedirtecek hadisedir.
    #241405 (hoca nasradın kavugu, 13.05.2006 22:27)
  7. sorudan sonra evet yanıtını alınca arkadaşları tarafından açsana diye zoraki ısrarlar sonucu kişinin webcamı çıkarıp bir daha takmamak suretiyle kaldırmasıyla sonuçlanır.
    (bkz: biri birşeyi yap diye ısrar edince ölse de yapmayan insan modeli)
    #453274 (kacak kelebek, 23.07.2006 19:13)
  8. bazi insanların adı. misal soruyorsun senin adın ne, karşıdaki hemen webcam var mı webcam diyor.

papua yeni gine dolaylarında yaygın bir isimmiş bu arada şimdi öğrendim.
    #1881701 (suunddavaska, 08.07.2007 11:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

webcam var mi webcam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcam var mi webcam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcam var mi webcam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about webcam var mi webcam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karafaki » basliklari alt alta okumak » ayakkabi boyacisi mafyasi » leylifer » futbol sadece futbol degildir » henrik nielsen » bir suru » gelin kaynana diyaloglari » birinin agladigini gormek » dunyanin vajinasi » bursa nin islamci marketleri » mahalle bakkalina acik mektup » tostik » karagucu » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damak tadima uygun degildi » online olanlari alt alta okumak » taygun erdem » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » hahaha nasil baslik ama » desifre olmaktan korkmayan yazar » rakamlarin dile gelmesi » dtp lilerin milliyetci olmasi » cia kurtleri » ilter turkmen » hunger » balik burcu erkegi » ikindi » nurettin veren » attirmayi seviyorum