webcam acip tras olmak 

kapat
  1. laptop şarjını ayakları ısıtmak için kullanmanın dışında bilgisayarın hayatı kolaylaştıran bir makina olduğunu apaçık ortaya koyan eylemdir.

özellikle ayna olmayan öğrenci evlerinde webcam açılır, gerekli işlem yapılır. ama eğer bilgisayarınız biraz eski ise algılama geç olduğundan gırtlağınızı kesebilirsiniz.
    #4074957 (osmanthegral, 11.10.2008 17:36)
  2. bazı kızlar traş olan erkekleri çok çekici bulurlar.*

kız kişisi ile webcam açık şekilde muhabbet edilip hasret giderilirken, güzelim traş olmam lazım denir. kız da off lütfen webcam karşısında ol çok özledim gibisinden saçma bir istekte bulunur. erkeğimiz de kızı kırmamalıdır kanımca.
    #4074970 (osmanthegral, 11.10.2008 17:39 ~ 17:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

webcam acip tras olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcam acip tras olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcam acip tras olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about webcam acip tras olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye de krizin nicel gostergeleri » zaman kekemeydi » lucarelli99 » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » viorel moldovan » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » ss lazio » toni kroos » kettle » crzytarantla » arkadasi kizlarin ustune itelemek » halk plaja hucum etti vatandas denize giremiyor » altkitap oyku odulu 2008 » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i am not anti social society is anti me » bir fuck buddy im bile yok » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » hakan albayrak » fanatik futbol taraftari olmak » merve yi tavla » gultekin avci » perde tutturgaci » uludag sozluk » alejandro gonzalez inarritu » futbol sadece futbol degildir » forever slave » ruyalardaki kadar gercek insan » ulkucu