webcam acan kiz webcamini kapatsin kampanyasi 

kapat
  1. sol taraftaki "webcam kız"lı başlıkların çoğlaması nedeniyle artık webcam açan kızın webcamını kapatması gerekliliğinin oluştuğunu düşünen yazarların başlattığı kampanyadır.
    #2529461 (cerezci, 28.10.2007 20:32)
  2. uludag sozluk adına hayırlı olacak olan kampanyadır.
    #2529468 (cadıı, 28.10.2007 20:33)
  3. (bkz: gammazlar iş başında)

size ne ya? biz web cam acan kizin orgazm olmasinı bekliyoruz.

peşin eklendi:
    1-bu başlığı açan arkadaş gammaz değildir...
    2- ben web cam açan kızın sol framedeki diğer atraksiyonlarını daha izlemedim... bekliyorum youtube'dan reklamsız izleyecem.
    #2529487 (enemyof, 28.10.2007 20:36)
  4. sözlükte webcam konulu sapık başlık açma manyaklığına karşı haklı ve hukuki bir tepkidir. kız webcamı kapatmazsa yeni açılım olarak web konulu başlık açan yazarın ..... çıkması şeklinde devam edilebilir.
    #2529596 (girdab, 28.10.2007 20:56)
  5. (bkz: Web cam acan kizdan bikmak) *
    (bkz: Webcam kavgasi)
    #2529645 (jamish efendy, 28.10.2007 21:03 ~ 21:05)
  6. (bkz: nerde o gunler)
    #3855953 (papagan, 22.08.2008 19:16)
  7. kampanya ile ilgili olarak; (bkz: webcam acan kiz)
    #3855976 (sovenist sovalye, 22.08.2008 19:20)

© 2008 - uludağ sözlük

webcam acan kiz webcamini kapatsin kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. webcam acan kiz webcamini kapatsin kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu webcam acan kiz webcamini kapatsin kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirgizistan milli futbol takimi » wilbur smith » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » spatyum » komunistler akp lilerden daha serefli » kurt hareketi sosyalisttir » ask yakar » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » sozlukteki otlar boklar » aglarken gulebilmek » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » global afazi » ehi ehi ehi » ats2 » zombie attack » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdulkadir es sufi » supurgesiz cadi » otomutilasyon » hiperfaji » turkiye » carmageddon apocalypse now » yilmaz ozdil » gelin damat fotograflari » ali yildirim » 21 haziran » shamanic tea » goztepe » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » hair » yardimci kadin oyuncu