web 

kapat
  1. internetin browserlarla taranabilen, surf yapılan yüzüdür. *
    #119149 (zall, 18.03.2006 00:20)
  2. ingilizce de 'örümcek ağı' demektir
    #119154 (hexe, 18.03.2006 00:23)
  3. (bkz: www)
    #119156 (redwinemania, 18.03.2006 00:26)
  4. www ile başlayan ve kendi adının yazıldığı acayip moda bişeydir. sonrası belli gördüğün tanıdıklara selam verir gibi benim sitemi gördün mü diye sorulur ve övünerek sitenin nasıl kaliteli olduğu ve bunu kimsenden yardım alınmadan yapıldığı anlatılır..
    #646701 (monsey, 18.09.2006 22:37)
  5. www nun son w su *

(bkz: world wide web)
    #646717 (Rurouni Kenshin, 18.09.2006 22:42 ~ 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

web başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. web ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu web nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oy vermezsem catlarim » vucut gelistirme » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » arto tuncboyaciyan » cheapdeath » nefret edilesi hediyeler » galatasaray kupasi » deniz yilmaz » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » devrimci yazar ayarla fasilitesi » when the smoke is going down » galatasaray universitesi » firat universitesi » sevgiliye son soz » bilkent universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » arbalet » fwh » eski sevgili » muhim degil » central park i goren apartman dairesi tutmak » kate mosse » kazim koyuncu vs ismail turut » haci yagi » tanrilarin arabalari » randy rhoads » anti 14 subat timi » metaphor » buyuk ortadogu projesi » ahlaksizim ama inancliyim