web kopru baglantisi 

kapat
  1. kullanıcıların br dosyaya , dosyadan bir konuma , bir internet veya intranet sitesine , sayfasına yada konumuna tek bir tıklama ile gidebildikleri metin ya da grafiktir. kopruler gopher telnet news groupyada ftp sitelerine de yonlendirilebilirler. kopruler genelde altı çizgili veya renkli olarak gorunur. ancak bazı durumlarda tek gostergesi imleç şekil değişimidir.
    #1148680 (gwaihiri, 14.01.2007 00:06)
  2. (bkz: link)
    #1148694 (exiq, 14.01.2007 00:08)
  3. e-5 ve tem baglantısından daha meshur baglantı.
    #1149031 (trixx, 14.01.2007 01:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

web kopru baglantisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. web kopru baglantisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu web kopru baglantisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about web kopru baglantisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pati cekmek » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » matematik » how do you talk to an angel » susmak » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » facebook a bikinili resim koymak » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » naftol » sagat » okuz ruh » masturiler » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » denizde karizmayi cizen hareketler » flos » yillik » hayat arkadasini bulmak » sanat yonetmeni » tve » dreams » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » reqius » anka mall » yoruba » catali bicak olarak kullanmak » olanca » sacini sariya boyatmis turk kizi