web browser 

kapat
  1. yazdığımız web adresini nette tarayıp bulan, karşımıza getiren yazılımlar.
    (bkz: internet explorer)
    (bkz: netscape navigator)
    (bkz: opera)
    (bkz: mozilla firefox)
    #345607 (oylumunelumune, 14.06.2006 17:53 ~ 17:57)
  2. internet Explorer, Mozilla ve Netscape gibi bilgisayar programlarının genel adı..
    #686762 (theblu, 02.10.2006 15:57)
  3. internet ortamında gezmenizi sağlayan işletim sistemi eklentisi..her ne kadan i.explorer çok kullanılsada firefox kalite ve hızıyla bill amcaya toz attırmıştır..

(bkz: windows bahane explorer şahane)
    #686831 (Slammer, 02.10.2006 16:27)
  4. duyuldugu zaman akla gelen ilk şey firefox tur üstüne yoktur.
    #686839 (ya cok aciyo ama ya, 02.10.2006 16:29)
  5. (bkz: tarayıcı)
    #1562754 (4ever pvd, 24.04.2007 10:36)
  6. turk telekom'un "gozatici" diye turkce'ye cevirdigi terim.
    #2066070 (iktidarsiz tecavuzcu, 04.08.2007 00:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

web browser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. web browser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu web browser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about web browser. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gitmek ve gelmek arasinda » cikolatali pasta » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » michael dawson » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » 4 » yabanci gelin » gozunu acmayanin gotunu acarlar » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » gunes balcikla sivanmaz » turkiye nin en zeki kadini » hasmet babaoglu » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » gonulcelen » basliga gore oy vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » the final countdown » fethullah gulen » ben sanderson » fewzi1907 » vok baligi » kiz hepsi senin mi » bir erkekten beklenenler » sentenced » yigit cafe » bandira » hayalbaz » panta rei » turk modernlesmesi » latife hanim