wearing 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wearing the inside out
  2. god is wearing black
  3. start wearing purple

© 2008 - uludağ sözlük

wearing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wearing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wearing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemil cicek » sakarya » yazarlarin korkak olmasi » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » somnium obmutum » freedean » rahatsiz adam » alvin ailey » 1000 entry » ifrit » ayfon » cocuklar duymasin » brother in law » harun yahya vs einstein » osmanli devleti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr oetker docent olacak » knockin on heaven s door » saskin demokrat » gullibility » borsa dusunce uzulen yurdum insani » itu sozluk » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » merve yi tavla » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » the usual suspects » ahmet altan » dave matthews band » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » ramak kalmisti » 13 ekim 2008