weah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. george weah

© 2008 - uludağ sözlük

weah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. weah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu weah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» you keep me hanging on » yalnizlik » ntvmsnbc com » sozlukteki eski sevgili takintisi » formel dusunce bozuklugu » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » tby bursa bulusmasi » amacsiz kalmak » life in technicolor » street fighter 3 third strike » babylon » edidir edi » vejatatif bulgular » klozet davasi » seninki kac santim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jean claude van damme » penis bankasi » felis domesticus » maslak opet » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » komunistler akp lilerden daha serefli » besiktas kultur merkezi » ilana yahav » ikinci aleksi » akil » evren bir saka mi » evinde sadece radyo olan insan » anne kokusu » cocuklarin aglarken vites artirmasi » saygi hak edilmez kazanilir