we 

kapat
  1. ingilizce'de "biz" anlamına gelen sözcük...
    #98580 (seffafbukalemun, 03.03.2006 19:58)
  2. turkce mi ingilizce mi belli degil dedirten kelimelerden biri. msn deyken, mesajlaşırken kullanılan, " ve " nin yerine geçen sözcük. babama gelen bir bayram mesajında bile kullanıldığını gördüm ya, ne denir ne yapılır artık bilinmez.
    #1084516 (thor voivoda, 31.12.2006 11:41)
  3. winning eleven adlı ps oyununun kısaltması...
    #1084528 (ferrole, 31.12.2006 11:46 ~ 11:50)
  4. (bkz: we the gods)
    #1084559 (guilt and regret, 31.12.2006 12:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seks » platonik ask » tunceli » henrik nielsen » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » dokunulan heykelin birden canlanmasi » utanc dolu turk vatandasi » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » son osmanli vs son samurai » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » tepetaklak » turkiye de sokakta kalmak » kurt degil kurdistan dusmani olmak » harbi » the hurt locker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » ikea ya gitmek » statik smiley » ayrilik acisi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » hazir cevap » yaran basliklar » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » dtp lilerin milliyetci olmasi » fewzi1907 » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » god is a dj » dohal » oss 2010