we will rock you da ritm tutturmakta zorlanmak 

kapat
  1. we will rock you ülkemizde ve yurt dışında sürekli tercih edilen bir şarkı olmuştur. genel olarak tercih edildiği yerler stadlardır.

insanlar bu şarkı için etraflarında vuracak bir yer bulamazlarsa iki kere bacaklarına vurup, bir kere ellerini şaplatmak üzere 3 hareketle eşlik ederler. fakat bazıları kendini öyle bir karıştırır ki; bir bacaklarına vururlar, bir ellerine vururlar, o ritm hızını ayarlayamazlar. çok ses çıkarmaya çalıştıkları için bacakları acır, elleri kızarır..

bir türlü uyum sağlayamaz, kalabalıkta kaybolurlar..

- ahmet abi yaa ben bir türlü sizin gibi yapamıyorum
    + boşver oğlum sen bildiğini çal.
    - abi ben öyleyse türk sanat musikisinden bir eser çalsam
    + takıl kafana göre..
    #1435702 (salca, 21.03.2007 11:13 ~ 11:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we will rock you da ritm tutturmakta zorlanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we will rock you da ritm tutturmakta zorlanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we will rock you da ritm tutturmakta zorlanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we will rock you da ritm tutturmakta zorlanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mekkare » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » issiz adama kizini vemeyen baba » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » spiritus sancti » altinoluk » kurt cobain hirkasi » z tv » latife hanim » tales for bad girls » kriz teget gecti » ptrs 41 » karl marx and spencer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » tostik » jim sturgess » the fall » mavi defter internet dergisi » state of play » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » vangelia pandeva dimitrova » sisko ve sisman arasindaki farklar » panta rhei » almanyada bulunmus yasli amcalar » kurt sorununa cozum onerileri » kevase ruh » bayhan gurhan » ayrilik kolay mi