we used to be friends 

kapat
  1. welcome to the monkey house albümünden eğlenceli bir dandy warhols parçası.
    the ocden azra akinfirst reklamlarına kadar kullanılmadığı yer kalmamıştır.

sözleri:

A long time ago, we used to be friends
    But I haven't thought of you lately at all
    If ever again, a greeting I send to you,
    Short and sweet to the soul I intend.

A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh

Come on now, honey,
    Bring it on, bring it on, yeah.
    Just remember me when you're good to go
    Come on now, sugar,
    Just remember me when.

It's something I said, or someone I know.
    Or you called me up, maybe I wasn't home.
    Now everybody needs some time,
    And everybody knows
    The rest of it's fine
    And everybody knows that.

Come on now, sugar,
    Just remember me when you're good to go
    Come on now, honey,
    Just remember me when.

We used to be friends a long time ago.
    We used to be friends, hey hey

A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh

A long time ago, we used to be friends
    But I haven't thought of you lately at all
    If ever again, a greeting I send to you,
    Short and sweet to the soul I intend.

We used to be friends,

A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    A, ah-ahh-ahh-ahh
    #448259 (halit ayarcı, 21.07.2006 22:23 ~ 22:24)
  2. dinlenildiği zamana göre hüngür hüngür ağlatadabilen* boşvermişlik şarkısı. (bkz: takıl sen)
    #448270 (doillon, 21.07.2006 22:32)
  3. şarkı açılır, dinlenmeye başlanır. anında zihinde canlanan ''ben bunu biliyorum be! ama nerden?'' sorusuna cevap aranır. cevap bellidir. türk televizyonlarında yayınlanan first reklamında azra akin'ın arkadan verilmiş fon muzigidir. * * *. vıcı vıcı vıc vıc vıc vıcccccccc şeklinde bir nakaratı vardır.
    vıcı vıcı vıcıdır!
    #1707196 (aby, 31.05.2007 10:13)
  4. A, ah-ahh-ahh-ahh nakaratında dünyanın en tatlı kadın sesini duyabileceğiniz şarkı.
    #2062940 (milistr0ke, 03.08.2007 15:27)
  5. ben en çok 2.42'de başlayan sonra da geriden devam eden 4 vuruşluk kısmı seviyorum, bayılıyorum, muhteşem çünkü. zia ne yapmış orda yahu. oha.

edit: "kısmı seviyorum", "kısma bayılıyorum" olmalı. elbet.
    #3921641 (pyndemonium, 05.09.2008 20:29 ~ 20:30)
  6. türkçe arkadastik demektir.
    #3921661 (ellen, 05.09.2008 20:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we used to be friends başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we used to be friends ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we used to be friends nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we used to be friends. Copyright of the articles are belong to their authors.

» emotion fresh bouquet » tahsildaroglu peyniri » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » altinoluk » sevgilinin ailesi ile tanismak » karl malone » var misin yok musun » narsizm » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » nasil zor simdi » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » hegel diyalektigi » bir bayandan beklenenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir an icin kimsenin entry girmemesi » yilbasi kutlamak » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » hatun yazarlara saldiran yazarlar » gasyan » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » ekspres » kurt sorununa cozum onerileri » erkekler marstan kadinlar venusten » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » pilotmont » hayat sen ne cabuk harcadin beni » yabanci gelin » football manager 2009