we re no angels 

kapat
  1. neil jordan'in yonettigi 1989 tarihli harika bir film. harika olmasi robert de niro ve sean penn'in basrolleri paylasmasi ve filmin absurd bir komedi olmasi. aslinda iki suclu olan ned ve jim'in bir sinir kasabasinda papaz sanilip gelisen olaylar. robert de niro'yu ben bu filmde izledigimde ilk basta yadirgamistim ama herifcioglu o kadar komik mimikler yapiyor ki, keske komedyen olsaymis dedim kendi kendime. he bir de demi moore oynuyor onu da belirtmekte fayda var.
    #115816 (laz pacino, 15.03.2006 14:46)
  2. michael curtiz'in yönettiği, humphrey bogart, peter ustinov, joan bennett ve basil rathbone gibi isimleri kadrosunda bulunduran keyifli bir komedi. tekrar çevrimi de yapılmıştı.
    http://www.imdb.com/title/tt0048801
    #2905854 (ELeCTrO, 28.01.2008 00:23)

© 2008 - uludağ sözlük

we re no angels başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. we re no angels ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we re no angels nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fasizm » al fadimem » ben yapamam » nissan primera » hayal gozlum » sozlugun kalitesinin yerlerde olmasi » 1941 » bitmeyen sukut » romeo and juliet » yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci