we re from barcelona 

kapat
  1. isveç'in renkli topluluğu i m from barcelona'nın bir şarkısı.

i'm gonna sing this song with all of my friends
    and we're i'm from barcelona
    love is a feeling that we don't understand
    but we're gonna give it to ya

we're late for the start
    we'll wait for your heart
    when the night comes
    and we'll bring you love

you'll be one of us
    when the night comes
    #1270387 (krmyrdsn, 07.02.2007 14:18 ~ 14:19)
  2. nedense, pek duyulmamış dolayısıyla sevilememiş bahtsız bir eğlenceli şarkı. mutlaka dinlenmeli.

hiç değilse klibine göz atın.

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2157932 (krmyrdsn, 19.08.2007 01:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we re from barcelona başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we re from barcelona ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we re from barcelona nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we re from barcelona. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nokia 8110 » victor hugo » grand gumus otel » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » uludag sozluk tromso taraftarlari » baddua » fadik sevin atasoy » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ersun yanal » muhabbetin agzina sictin » sozlukteki kurt dusmanligi » chaotic good » samsung e250 » neyse ben gideyim artik » alev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » love is wicked » bir ogrenci sigarasi olarak winston » football manager 2009 » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » mao tun » 60 » keep the faith » hatun yazarlara saldiran yazarlar » abd kuzey irak tan cekiliyor » vok baligi » radyo sol » easy » biran