we gonna feel it 

kapat
  1. chris lawyer ile thomy adlı sanatçıların meydana getirmiş oldukları mukemmel bir yaz parçası. lakin sözlerini yazmayı çok isterdim ama şarkıda cümleye dair hiç birsey yok. zaten şarkıyı guzel kılan özelliklerin başında da bu gelmektedir.
    #1752818 (memolf, 11.06.2007 10:20)
  2. power fm dr 5 te 5 listesinde 1. sırada olan mükhemmel şarkı..
    bugün saat 22:00'da başlayacak olan power dance chart programında 2. sırada çalacaktır.
    #1840644 (4ever pvd, 29.06.2007 17:17 ~ 17:18)
  3. şarkının adını bulmak için sevdiceğimin ter döktüğü yazın en güzel şarkısı.
    #1909328 (aRwEn aSya, 11.07.2007 15:39)
  4. ritmi cok guzel $arki.
    #2262411 (spiritualized, 04.09.2007 20:13)
  5. deep dish in olanı çok acaip çok gaz çok süper bir trance parçası olduğunu söylemek mümkün. ayrıca ba$larda giren gitar da konu$turulmu$tur.
    dinlenesi.
    #3083407 (nonserviam, 02.03.2008 14:14)
  6. sinirli bir ruh halindeyken dinlenmesi elzem olan ho$ $arkidir. insani sakinle$tiren bir etkisi vardir zira..

chris lawyer'in canli performansi ise berbattir.
    #3101182 (schizo, 06.03.2008 13:11)
  7. çok güzel bir chris lawyer şarkısı.. yurtta eski metalci bi abime dinletmiştim, adam kulaklıkla uyuya kaldı.. o derece rahatlatıcı ve huzur verici bi şarkıdır..
    #4048926 (oopps I did it again, 05.10.2008 16:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we gonna feel it başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we gonna feel it ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we gonna feel it nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we gonna feel it. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » kopekleme » carla gugino » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » kadinlarin iki soyadi kullanmasi » cek cumhuriyeti » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » eku » ekspertiz » imhotep » kriz enlemesine gecti » asiri markaj yapan adam » musette » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtler uzerine tezler » kv » bir gunluk olarak sozluk » yerli erotik dizi ismi onerileri » personel servisinde uyuyan adam » schweppes indian tonic water » entry ve nick uyumu » darryl roberts » ask » heart » kestane fisegi » severek ayrilanlar » teizm » rte sozluk » onceki gunun begenilen entryleri