we are the champions 

kapat
  1. queenin dünyaya damgasını vurmus sarkısı halen her yerde her şampiyonlukta her takımda çalınır bu şarkı.
    artık bir marş gibidir.

I've paid my dues
    Time after time
    I've done my sentence
    But committed no crime
    And bad mistakes
    I've made a few
    I've had my share of sand
    Kicked in my face
    But I've come through
    And I need to go on and on and on and on

We are the champions - my friend
    And we'll keep on fighting till the end
    We are the champions
    We are the champions
    No time for losers
    'Cause we are the champions of the world

I've taken my bows
    And my curtain calls
    You've bought me fame and fortune
    And everything that goes with it
    I thank you all
    But it's been no bed of roses no pleasure cruise
    I consider it a challenge before the whole human race
    And I ain't gonna lose
    And I need to go on and on and on and on

We are the champions
    We are the champions
    No time for losers
    'Cause we are the champions of the world

We are the champions
    We are the champions
    No time for losers
    'Cause we are the champions
    #37811 (electronica, 25.01.2006 21:12)
  2. kupa törenlerinde, şampiyonluk kutlamalarında çalınarak taraftarı gaza getirmeyi sağlayan, sevinç gözyaşları döktürten muhteşem grubun muhteşem şarkısı...
    #209799 (gonulcelen, 04.05.2006 01:26)
  3. 3 mayis 2006 fenerbahce besiktas kupa finalinden sonra besiktaş taraftarının hepbir ağızdan söylemeye calistiği kısmen başarılı, kısmen başarısız olduğu şarkı.
    #209805 (haznedaroğlu, 04.05.2006 01:27)
  4. valla gay ler için yazıldığını biliorum ama.. doğruluğundan emin deilim..
    #209860 (canzone arrabbiata, 04.05.2006 01:52)
  5. şampiyonlar ligi finalinde kupayı verdikten sonra şampiyon olan takım içinde çalınır
    #209867 (jordan, 04.05.2006 01:55)
  6. ayrıca crazy frog versiyonu vardır ki ; classic rock tarzı değil de tamamen farklı olarak bir dj remixine benzemektedir...
    #743282 (faati, 16.10.2006 05:54)
  7. greatest hits 1 albümünün son şarkısıdır. we will rock you dan bu parçaya öyle bir geçiş vardır ki, anlatılmaz yaşanır.
    #751787 (shalamar, 18.10.2006 16:44)
  8. escinsel sanatcı queen'in kimi zaman üstsüz kimi zaman bıyıklı olarak konserlerde soyledigi ve zamanla tüm dünyanın sevdigi sarkı.aidsten hayatını kaybetmesi sanatcı kisiligine zarar vermis midir vermemis midir tartısılır.
    #1432754 (lewwo, 20.03.2007 14:56)
  9. live magic konserinde, freddie mercury'nin, friends will be friends'in akabinde muhteşem bir geçişle okuyup, mahşer günü kalabalığını andıran binlerce seyirciyi coşturduğu, spor olaylarındaki kullanımından çok, keyif için dinlenilmesi gereken parça..
    #1523835 (faidelibilgi, 13.04.2007 21:12)
  10. her zamanki gibi akıllara kazınmış queen şarkısı. eşçinsellere ithafen yazıldığı söylenen, şampiyonlukları akla getiren müzik.
    #2340121 (kisil, 19.09.2007 02:50)
  11. freddie mercury dışındaki yorumları dinlemek eziyettir.
    #2947730 (peizerat, 04.02.2008 12:33)
  12. Queen şarkısıdır.çok sağlam bir gruptur.

biz şampiyonlarız

Borçlarımı ödedim
    Zaman geçtikçe
    Hükmümü yedim
    Ama hiç suç işlemedim
    Ve kötü hatalar
    Bir kaç tane yaptım
    Payıma düşeni aldım
    Yüzüme tekme yedim
    Ama ayakta kaldım
    Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri

Biz şampiyonlarız - dostlarım
    Ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
    Biz şampiyonlarız
    Biz şampiyonlarız
    Kaybedenler için vaktimiz yok
    Çünkü biz dünya şampiyonlarıyız

Oklarımı aldım
    Ve perdem açılıyor
    Bana şöhreti ve talihi getirdiniz
    Ve onunla gelen her şeyi
    Hepinize teşekkür ederim

Ama bu güllerle dolu bir yatak olmadı
    Eğlence gezisi de
    Bunu bir meydan okuma olarak değerlendiriyorum
    Tüm insan ırkından önce
    Ve kaybetmeyeceğim

Ve daha ileri gitmek istiyoruz daha ileri daha ileri
    Biz şampiyonlarız - dostlarım
    Ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
    Biz şampiyonlarız
    Biz şampiyonlarız
    Kaybedenler için vaktimiz yok
    Çünkü biz dünya şampiyonlarıyız
    #2950940 (kolonya, 04.02.2008 22:32 ~ 05.02.2008 14:24)
  13. son zamanlarda bebek bezi reklamlarında kullanılmaya başlandı. hoş oldu bir açıdan tüm bebekler şampiyon.
    #2950960 (borcu, 04.02.2008 22:36)
  14. türkçesi, 'biz şampiyonuz' olan şarkı.
    #2951060 (pvh19, 04.02.2008 22:51)
  15. (bkz: viy are the champions)
    #3767503 (vilisipidist, 04.08.2008 03:21 ~ 03:24)
  16. ingiltere'de müzik listelerinde tam tamına 1322 hafta listede kalarak guiness rekorlar kitabi'na giren muhte$em parça.
    #3990719 (matrixxx, 21.09.2008 13:22 ~ 22.09.2008 17:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we are the champions başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we are the champions ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we are the champions nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we are the champions. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » dokunulan heykelin birden canlanmasi » farkinda olmadan gammazlarla atismak » cellat » tsg 1899 hoffenheim » kriz vurunca issiz kalmak » lezce com » bir tikkynin namaz kilmasi » pipi lakaplari » galatasaray in ezeli rakibi » su tozu » pakize karada » sacini sariya boyatmis turk kizi » alnac » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teheyyuc » fare imleci » meric erkan » elveda rumeli » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » silik hayta » kenderuntanbul » yapilmis en buyuk aptallik » sikilmis gotun davasi » dark father » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » arka siradakiler » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » ahmet turan alkan