we 4r 

kapat
  1. Bir tür insansı robottur.97 cm boyundadır ve bacakları yoktur. Ancak diğer vücut bölümleri insana benzer. Gözleri,kaşları, çenesi,burnu ve ağzı vardır. Korku,üzüntü ve mutluluk gibi duyguları yüzüyle ifade edebilir. Yüzünde,duyguya göre renk değişimi olur.
    #2327581 (Rick Blaine, 16.09.2007 19:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

we 4r başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. we 4r ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu we 4r nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about we 4r. Copyright of the articles are belong to their authors.

» damak tadima uygun degildi » yaran diyaloglar » balik burcu erkegi » guy pearce » kv » 0532 » dizaynir » eksiltmek » the first cut is the deepest » eurovisin a ilahi ile katilmak » latife hanim » kurt degil kurdistan dusmani olmak » habir » nedeni anlasilmayan uc sey » dokunulan heykelin birden canlanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biran » cagri erhan » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ask essogluessegi » deniz yilmaz » yasamlarin benzerligi » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » nocturnal concerto » enerjik » melih selcuk » gozunu acmayanin gotunu acarlar » mahalle maci » atletini donunun icine koyan insan » masturi » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili