wayne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lil wayne
  2. jan wayne
  3. wayne hoyt
  4. my name is john wayne
  5. wayne williams
  6. wayne s world
  7. wayne routledge
  8. wayne static
  9. fountains of wayne
  10. wayne knupp

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wayne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wayne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wayne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wayne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dunyanin en seksi kadini » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » durduk yere pasta kesmek » can t stop » the great debaters » tijen par » henrik nielsen » dr cureklibatur ve bay arkin » celim » karagucu » attirmayi seviyorum » gece vakti disarda gezen kiz » erkan ocakli » tomas abraham » keske stadyumda da spiker konussa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » forever slave » pablo escobar » dtp lilerin milliyetci olmasi » ikea ya gitmek » semih senturk » tikky » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » ruyada kosamamak » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » mankurt » selim curukkaya » bandira » tematik entry » sanri