wayne static 

kapat
  1. static x'in solisti. not meant for me'deki vokaliyle büyülemiştir.
    #2305673 (aman heri, 12.09.2007 20:58 ~ 21:01)
  2. güzel gitar çalabilen static x solisti.
    #3394955 (ExeLaNcE, 14.05.2008 02:46)
  3. saçı sakalı çok acaiptir kendisinin.
    #4072650 (ben sizofren degiliz, 11.10.2008 02:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wayne static başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wayne static ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wayne static nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wayne static. Copyright of the articles are belong to their authors.

» taygun erdem » turk futbol tarihini yakan sozler » am paparasi » yildizsozluk » aytug » sehir isiklari » o ne ola ki » turku cigirmak » fahise ruh » cia kurtleri » totiman » ulkuhan » tematik entry mode on » ilk gecesinde moderator olan yazar » cikolatali pasta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reddedilemeyecek teklif » isim sehir » sevebilme ihtimali » basroldeki karakterin oldugu filmler » huri sapan » tayyib madencilik » garabet ten inciler » onceki gunun begenilen entryleri » metroda kitap okuyan artist » rs ne la » adidas » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » ruh hastasi » merlin