wayne knight 

kapat
  1. *1955 doğumlu amerikan aktördür.

oynadığı filmler :

Seinfeld (1992-1998)
    Jurassic Park (1993)
    Space Jam (1996)
    3rd Rock From The Sun (1996)
    For Richer or Poorer (1997)
    My Favorite Martian (1999)
    Toy Story 2 (1999)
    Rat Race (2001)
    Cheaper By The Dozen (2003)
    Catscratch (2005)
    Extras (2007)
    Thank God You're Here
    #1651965 (muhasebeye giris, 16.05.2007 23:52)

© 2008 - uludağ sözlük

wayne knight başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. wayne knight ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wayne knight nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» panbanisa » bir degisken olarak sevgilinin adi » otme bulbul » liseli kizla cikan subyanci universiteli » enternasyonel malazgirt kosusu » edecek laf bulamayinca oy oranina sarilan akp li » ben cevrecinin daniskasiyim » polis » gulup gecmek » haydarpasa tren istasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games