wayfaring stranger 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. another stranger me
  2. just another stranger
  3. p stranger
  4. stranger
  5. stranger by the day
  6. hello stranger
  7. a stranger
  8. stranger than paradise
  9. everyone kisses a stranger
  10. eyes of a stranger

© 2008 - uludağ sözlük

wayfaring stranger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wayfaring stranger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wayfaring stranger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atvde aglamak » monday bloody monday » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » jelena jankovic » azadiya welat » yandex » goncagul sunar » faati » paris hilton » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » galatasaray dan nefret etme sebepleri » edirne » chinese democracy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » for the girl » hatirla sevgili » avrupa yakasi » anal seks » kotu kalpli ceyar » askerligi seven insan » gelin damat fotograflari » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » tkip » bursa » yilanla poz veren manken » big rock candy mountain » bedevi kulturu » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim