way aq ben simdi bosuna mi calistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok degil duzenli calistim
  2. x le calistim kazandim geyigi
  3. cok degil planli calistim
  4. uludag sozluk ile calistim kazandim
  5. cok degil duzenli calistim geyigi
  6. nota degil rota calistim
  7. bosuna
  8. bosuna dememisler
  9. bosu bosuna
  10. bosuna mi cignedik

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

way aq ben simdi bosuna mi calistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. way aq ben simdi bosuna mi calistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu way aq ben simdi bosuna mi calistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about way aq ben simdi bosuna mi calistim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » muglakpanda » pipi lakaplari » yhunuss » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » tonights the night » linger » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » like a bird » delikanli engin » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » yaran ayarlar » telsim tribunu » okuma yitimi » sefai » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kac kisiyiz biz » narsizm » bassehir » makinizm » am paparasi » tahta kola kasalari » trajedya ile komedya » hvarf heim » yalnizlik » gkb marsi » kv » merdumgiriz » isvec » alternatif vodafone reklam replikleri » sitelerde ki hakkimda kisimlari