waves 

kapat
  1. physics dersinin alt başlıklarından biri.
    #2394288 (wtasyh, 28.09.2007 15:40)
  2. the magnificent tree albümünden güzel hooverphonic şarkısı...

these gigantic waves just take me
    to an unknown destination
    under the moonlight
    feel free to join me on my trip
    the tide will take us far
    beyond midnight
    stars will guide us through this
    exotic white
    stars won't be able to fool the knowledge
    of the magic dice
    this sea breeze is refreshing
    while the dolphins sing about
    these psychedelic moods
    these waves keep you going
    till you finally forget
    your original roots
    stars will guide us through this
    exotic white
    stars won't be able to fool the knowledge
    of the magic dice

kaynak: http://www.hooverphonic.com
    #2868787 (crying clown, 20.01.2008 18:07)
  3. guthrie govan'ın harika parçasının adıdır. sürekli fretler arası slide yaparak afiyetle çalınır.
    #4133840 (ben sizofren degiliz, 24.10.2008 21:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waves başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waves ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waves nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waves. Copyright of the articles are belong to their authors.

» selpak saticiligi » pati cekmek » fok baligina vok baligi demek » bu memleket nereye gidiyor » yilbasi turist minciklama festivali » kasap havasi » ruyada kosamamak » nur cintay akoz » universite yillarini ozlemek » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » topshop » braveheart » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » sozlukte reklam yapmak » sphere » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibadet kulfet degil nimettir » ozge ozsagman » iskender alin » army men world war » 80 lerin sonunda cocuk olmak » erciyes » ali ayse yi seviyor » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » ya seve seve ya sike sike » erkekleri tavlama yontemleri » hayal kahramanim » selcuk sahin » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » victor hugo