wave of mutilation 

kapat
  1. pixies, doolittle..

cease to resist, giving my goodbye
    drive my car into the ocean
    you'll think i'm dead, but i sail away
    on a wave of mutilation
    a wave
    wave

i've kissed mermaids, rode the el nino
    walked the sand with the crustaceans
    could find my way to mariana
    on a wave of mutilation,
    wave of mutilation
    wave of mutilation
    wave

wave of mutilation
    wave
    #2713981 (double cross, 19.12.2007 00:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wave of mutilation başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wave of mutilation ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wave of mutilation nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wave of mutilation. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » sivastopol sokagi » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » houston rockets » barcelona » kurt cobain in kullerinin calinmasi » 80 lerin sonunda cocuk olmak » devletime katil dedirtmem » erkegi bozan seyler » fifi » ozgurlugun hissedildigi anlar » ulkucu » olympiakos fc » merve yi tavla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » karim benzema » arda turan » kelimelerin efendisiyim » huzunlendiren monologlar » quantum of solace » bilgisayariyla konusan insan » hamam bocegi » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » hasmet babaoglu » a crimson cosmos » amsterdam » su tozu » esantiyon » baska atesler