waterloo university 

kapat
  1. asil yazim sekli ingilizce , universty of waterloo'dur .ozellikle muhendislik ve bilgisayar alaninda dunyanin ilk on universitesi arasinda gosterilir.kanadanin ontario eyaletinde waterloo sehrinde yer alir.
    bilgi icin:
    http://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Waterloo

kendi web sayfalari icin :
    http://www.uwaterloo.ca/
    #1535767 (hainorkinos, 17.04.2007 10:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waterloo university başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waterloo university ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waterloo university nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waterloo university. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » sezin akbasogullari » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » tijen par » nokia 8110 » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » aslantepe » charmacha » selcuk universitesi » naftol » el camino de los ingleses » roma » arabadaki vites koluna oturan bayan » merve yi tavla » richard dawkins » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » domination nation » kurt sorununa cozum onerileri » masturi » 40 larin cocuklari » ask » ozge ozsagman » memesi var diye hava atan erkek » kurtlar vadisi yemekteyiz » karman corman » ismail olgay » birinci hudaverdi » siirim geldi birakin beni » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » teknosa » terorist de insandir