waterloo station 

kapat
  1. --spoiler--
    bourne ultimatum filminde jason bourne'un londra'da bir gazeteciyle buluştugu tren istasyonu.
    --spoiler--
    #3710728 (tu kaka bana, 24.07.2008 00:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

waterloo station başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. waterloo station ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu waterloo station nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about waterloo station. Copyright of the articles are belong to their authors.

» duende » isten ayrilma bildirimi » yamaha midnight star » osman durmus » gozlerin doguyor gecelerime » grand gumus otel » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » hasta ruh » pantolon kenarina anahtar asan sahis » erdal celik » varsani » selcuk universitesi » umit karan » bursa nin islamci marketleri » cassio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isci yuruyor bastan » minel » altini cizmek » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » olum tatli bir turkudur » insan dusunen bir hayvandir » ask degil » ihsaniye » klostrofobi » can dundar » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » sisko ve sisman arasindaki farklar » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » harbi » streng