water resist 

kapat
  1. su gecirmez mealine gelen saatlerin üzerinde cokca yazan ingilizce kelime bütünü.
    #2475765 (mulayim, 16.10.2007 03:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

water resist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. water resist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu water resist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about water resist. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tijen par » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » ham on rye » 40 larin cocuklari » deniz ve mehtap » gitmek ve gelmek arasinda » narsisizm » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » unutma » bursa nin islamci marketleri » good dua » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » fikirtepe » hakan albayrak » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisisel ileti yazma sacmaligi » obama nin atalari turk asilli » aksak tirtil cumhuriyeti » aclik kader olamaz » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » aq » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » ben bu yaziyi sana yazdim » izmit » nurettin veren » bir zaman bir posta bir fanatik » ilker akman » michael dawson » sevgilinin ailesi ile tanismak » varsani