washing machine 

kapat
  1. ing. çamaşır makinesi
    #1258502 (ditty, 04.02.2007 22:17)
  2. 1995 tarihli muhteşem sonic youth albümü.
    şarkı listesi şöyledir;

- "Becuz" (lyrics/vocals Kim) 4:43
    - "Junkie's Promise" (lyrics/vocals Thurston) 4:02
    - "Saucer-Like" (lyrics/vocals Lee) 4:25
    - "Washing Machine" (lyrics/vocals Kim) 9:33
    - "Unwind" (lyrics Thurston, vocals Thurston and Lee) 6:02
    - "Little Trouble Girl" (lyrics Kim, vocals Kim Deal and Kim) 4:29
    - "No Queen Blues" (lyrics/vocals Thurston) 4:35
    - "panty Lies" (lyrics/vocals Kim) 4:15
    - "Untitled" (Becuz Coda) 2:49
    - "Skip Tracer" (lyrics Leah Singer and Lee, vocals Lee) 3:48
    - "The Diamond Sea" (lyrics/vocals Thurston) 19:35

kadro;

Kim Gordon; vokal, bas gitar, duruma ve havasına göre gitar da çalar

Thurston Moore; vokal, tüm akordu bozuk gitarlar

Lee Ranaldo; gitar, vokal

Steve Shelley; davul
    #1258517 (ditty, 04.02.2007 22:19 ~ 22:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

washing machine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. washing machine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu washing machine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about washing machine. Copyright of the articles are belong to their authors.

» otis » charmacha » hurriyet » trabzon arena » toni schumacher » smothered mate » hazir corba » bisiklete tecavuz eden adam » nagant » sansim olsa kiz dogardim » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » uyumayan insan » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » yalnizlik » berk oktay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik ve nick uyumu » modernlesen muslumanlar » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » profit maximization » gitmek ve gelmek arasinda » kestane fisegi » tunceli » birinin agladigini gormek » kyriakos papadopoulos » milgram deneyi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » nefes alsin yeter » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » memesi var diye hava atan erkek » umit sayin