warheart 

kapat
  1. üçüncü nesil çaylaktır.*
    (AkreP, 13.07.2006 17:19)
  2. bir süre önce yazarlığa adım atmıştır.
    (warheart, 21.07.2006 20:05)
  3. öss nin zeka testi olduğunu düşünmesiyle bu yıl sınav kazanan arkadaşlarımızdan olduğunu tahmin ettiğim kişidir. tebrik eder hoşgeldiniz efendim derim.*
    (raziyehatun, 26.07.2006 01:11)
  4. bir COB şarkısı. ikinci albümlerinden. *

i'm an outcast on the path of rebound
    everything is frail, i desolate, crush, and burn
    i have chosen darkness to be my guide
    war is in my heart, death is by my side

warheart! no remains from compassion or love
    warheart! hate your fellow as yourself

i have chosen night to be my guide
    when the daylight strikes, i hide in my trench and die

i'm the cold-blooded killer who'll fuck you up!

i'm the warheart, i'm dying to win the battle i live everyday
    one for all and all for me i'm an animal better set me free

i'm an outcast on the path of rebound
    everything is frail, i desolate, crush, and burn
    i have chosen darkness to be my guide
    war is in my heart, death is by my side

warheart! i'm the warheart,
    i'm dying to win the battle i live everyday
    one for all and all for me i'm an animal better set me free
    (japonbaligi, 24.12.2006 12:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dunya kadar malin olacagina findik kadar » roll house » mason » materyalizm ve ampirio kritisizm » dosed » kapitalist » 2077 eurovision sarki yarismasi » ohmibod » emekci » galatasaray » actigi basliklarla ortama bir etki etmeyen yazar » curumenin kitabi » 19 mayis 2008 gazete boykotu » halay ceken gotik kiz » kafa kampi » seyreyle guzel » bayer leverkusen » return to sender » straddle » bocek oldurme hakki » confederatio helvetica » ataturk u unutturacak liderler yetistirmek » besiktas com » atlas » tugay kerimoglu » tek eli yumruk yapip digerini uzerine vurmak » ataturk aniti » filoloji » kiz arkadasinin arabasinin onune uzanan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa