warbringer 

kapat
  1. les bir thrash metal grubu. seksenlerin böğründen cıkıp gelmiş ve seksenlerdeki saf, katıksız thrash ile kulaklarımızın pasını silmişlerdir.

http://www.myspace.com/warbringer adresinde de görülebilir ki "upcoming shows"larının neredeyse hepsi exodus ile birlikte. gelecek var diyorum.
    #2493599 (daRkLove, 20.10.2007 05:11)
  2. amerikalı thrash metal grubu.
    birkaç demo ve e.p ardından şubat 2008 itibariyle war without end albümleri

dinleyiniz.
    #3704718 (motorkafa, 22.07.2008 22:19 ~ 19.08.2008 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

warbringer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. warbringer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu warbringer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdulaziz han » anket memis » happy go lucky » kopeklerin birbirine girmesi » banun guven hatirina ntv izleyen insan » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » yuregim yollarda » trafik kazasi » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » amsterdam » fiyasko » burdur » surgun » essence » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gerekli gereksiz killanan yazarlar » vur ha vur » mardan palas » dokunup kacan kucuk cocuk » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » gunu gecirmek » ultmtu » eve » the chosen pessimist » attorney » cnn de pkk propagandasi » fenerbahce taraftari » broadway da muzikal izlemek » cehenneme gitme sebepleri » facebook ile dalga gecen ezik tipler