wap sozlugun daha hizli olmasi 

kapat
  1. sozlugun gidip gelmesi, genelde yavaş bir performansla işlemesi ve bunun gibi problemlerden sonra bünyeyi düşündürmeye iten şey.. aslında şöyle de bir gerçek var.. wap sözlükte yavaş... ama sözlüğün yavaşlığı abarrtığı zamanlarda(ki gerçekten artık üstesinden gelinmesi şart gibi birşey) kesinlikle sözlükten hızlı.. sözlük yavaşken denenmesinde fayda var..
    #771051 (mesqoo, 24.10.2006 21:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wap sozlugun daha hizli olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wap sozlugun daha hizli olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wap sozlugun daha hizli olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wap sozlugun daha hizli olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gs tv » ilter turkmen » ruh hastasi » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » mulayim » hyundai getz » materyalist bunyelere atilan tokat » scottie pippen » bekir coskun » ata demirer » domination nation » naro » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » fantastik facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » soverek ayrilanlar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » duende » rakamlarin dile gelmesi » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » erdal ozyagcilar » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » sacmalama hakki » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » abaza » fenerliyim ama tedavi goruyorum » beyin yikamak » suspicious minds » damak tadima uygun degildi