walter salles 

kapat
  1. * 'the motorcycle diaries'i yöneten, brezilyalı yonetmen/yapimci.
    #560953 (dodbob, 20.08.2006 23:32)

© 2008 - uludağ sözlük

walter salles başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walter salles ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walter salles nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yerfistigi » megadeth dinlerken ders calismak » bu yaz ben cok degistim » bizim evin halleri » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » lanetlemek » gokhan zan in sakatlanmasi » amasya » pulp fiction » onurkul » her tur seks yapilir » ardini dovdurmek » bora ebeoglu » mustafa denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » merdivenler » edirne » ortadogu » babam cok zengin benim » kalimerhaba radyo » anama sovmus patron » chicco » aziz yildirim » diyaliz » yuzup yuzup kuyruguna gelmekteki yuzme olayi » yusuf hayaloglu » gamextreme sozluk » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » baba ogul diyaloglari