walter cronkite 

kapat
  1. 1916 doğumlu abd'li akşam haberleri sunan spiker*. 1962-1981 yılları arasında 19 yıl cbs akşam haberlerini sunan skandalsız ali kırca. meslek hayatı boyunca abd'nin en güvenilen herifiydi/miş. an itibariyle yaşar. ama benim maşallah dediğim çok yaşamaz, tabut siparişi verse iyi olur*.
    #4069654 (edip sharabi, 10.10.2008 14:23 ~ 15:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

walter cronkite başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. walter cronkite ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walter cronkite nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about walter cronkite. Copyright of the articles are belong to their authors.

» obama nin atalari turk asilli » sadakat » cellat » buyulu gercekcilik » yasamaz » deniz yilmaz » mankurt » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » erkence » tombis » jadeh » reserve requirements » bim in insanliga kazandirdiklari » sew7 » cagri erhan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » like a bird » korsan cd saticisi » hahaha nasil baslik ama » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » alev » erkek olmaktan tiksinilen anlar » dream theater » kederli ruh » tahsildaroglu peyniri » ruyada oldugunu gormek » oss 2007 » john leshiba mosheou » the hurt locker » kusur » ayrilik kolay mi