walter brennan 

kapat
  1. 3 oscarlı, gençliğinde bile yaşlı sempatik kovboyları oynayan efsanevi karakter oyuncusu.
    #1984108 (strangerthanparadise, 22.07.2007 12:57)
  2. 4 kez aday gösterildiği en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü,

1936 Come and Get It - "Swan Bostrom"
    1938 Kentucky - "Peter Goodwin"
    1940 The Westerner - "Judge Roy Bean" filmleriyle kazanmıştır.
    #1984568 (tekyoldevrim, 22.07.2007 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

walter brennan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. walter brennan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu walter brennan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem dans edemez » braun silk epil reklamindaki gavat bey » zorlama kiracaksin » atalarimiz » tales of ithiria » alison mosshart » konerak sinthasomphone » ucuben » cry baby » 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games