wallander 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wall
  2. behind the wall
  3. fun wall
  4. outside the wall
  5. over the wall
  6. wall e
  7. fly on the wall
  8. off the wall
  9. against the wall
  10. the wall

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wallander başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wallander ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wallander nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wallander. Copyright of the articles are belong to their authors.

» terorist de insandir » cekirdeksel » vicky cristina barcelona » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » sevgiliyle uyumak » uzun entrylerin okunmamasi » sarhos diyaloglari » ptrs 41 » selim curukkaya » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » yalcin kucuk » turkiye de krizin nicel gostergeleri » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » ya rock ye rap » sari cizme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » tunceli » oy vermeye eli yanasmayan yazar » sezin akbasogullari » kisisel ileti yazma sacmaligi » mustafa kemal ataturk » trt radyo 3 » erkeklere deger vermek » akilli bilgili kulturlu ulkucu » prototip » schenklears » amina koyayim » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » usuyorum oyleyse hava soguk