wallahi bak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. wall
  2. behind the wall
  3. fun wall
  4. outside the wall
  5. over the wall
  6. wall e
  7. fly on the wall
  8. off the wall
  9. against the wall
  10. the wall

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

wallahi bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. wallahi bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu wallahi bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about wallahi bak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » yabgu » anadoluyum ben » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » bon iver » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » gs tv » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » arabadaki vites koluna oturan bayan » z tv » kizlarin kufur etmesi » mondstern » yuz maskesi » we the living » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bkz baskili tisort » turkiye nin en gereksiz unluleri » cassio ramos » belkis akkale » mazhar alanson » zuhur » tosbaga » sevgilinin ailesi ile tanismak » hastasi olunan seyler » serra mall » imedi tv » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » bafilesmek » cizgisini belli eden yazar » cicciolina